Forside

Efter dit besøg

 

Følg museet på de sociale medier - udtryk dig selv og fortæl andre hvad de har misset!

Dorf, KS m. føl
YouTube

Instagram

Del dine billeder fra dit besøg på Dorf Møllegård på #museumforforsyningogbæredygtighed, #museummoss, #dorfmøllegård, #dorfmølle, #dorfmøllesø og #vildmosemuseet.
Vi vil elske at se hvad du har oplevet på dit besøg på møllegården. Da der er så mange forskellige ting at se og lave på Dorf Møllegård er vi helt sikre på, at du ikke blot har siddet og læst skiltene i udstillingen. Du kan have taget billeder af trapperne i de forskellige bygninger, gået den smukke tur rundt møllesøen eller blot have nydt stemningen omkring møllegården.

Så hvad fandt du insta-værdigt på Dorf Møllegård?

 

Facebook
Vil du gerne lære museet bedre at kende? Få indsigt i museets daglige arbejde ved at blive en del af vores fællesskab på Facebook. Efterlad os gerne en kommentar, et spørgsmål og gerne et like. Du kan på vores Facebook finde en masse information om museet, og du kan finde museets kommende begivenheder.

 

YouTube

Tjek museets YouTube kanal ud – her kan du se alt fra udstillinger, historien om møllegården og små videoer fra hverdagen.
Dorf Møllegård har været med i ”Er Der Nogen? - TV2 Nord" sæson 6, afsnit 4. Se afsnittet her på ”Er Der Nogen?”s YouTube kanal.

 

Tripadvisor
Find anmeldelser fra tidligere gæster, der har besøgt møllegården. Fortæl museet og fremtidige gæster om dine oplevelser fra dit besøg på Dorf Møllegård, hvad vil du anbefale andre gæster at opleve på møllegården?
Giv os din anmeldelse fra dit besøg, og få en gratis kop kaffe ved næste besøg – det eneste du skal gøre, er at vise kustoden din anmeldelse på Tripadvisor.

 

Regler for fotografering

Læs mere omkring fotografering på møllegården her.

 

 

Museum for Forsyning og Bæredygtighed

Dorf Møllegård
Storskovvej 39
9330 Dronninglund
 
Tel.: 98 84 31 05
E-mail: post@museummoss.dk
CVR: 50827216

Åbningstider og priser

Åbent: Hver lørdag og søndag fra 10.00 til 16.00

Voksne: 75,-
Børn: Gratis
Se flere priser

Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.