Forside

Jul på Nørregade - Pressemeddelelse

20-11-21

 

Jul på Nørregade

BAS og Vildmosemuseet sørger for, at børnefamilierne kommer i den helt rette julestemning d. 20. og 21. november.

 

Der jules på begge sider af Nørregade i weekenden d. 20. og 21. november.

BAS opfører på sin side af gaden årets juleforestilling Jul i Nød – en hyggelig og sjov teateroplevelse for hele familien. Lige overfor på den anden side af gaden ligger Vildmosemuseet, der slår dørene op til VILDnisseT – en magisk verden af nisser, hvor børn og voksne kan stifte bekendtskab med forfædrene til nutidens julenisse.

 

De to institutioner samarbejder nu om at tilbyde en kombineret rabatbillet til begge juleoplevelser. Med rabatbilletten i hånden er der mulighed for at jule en hel dag på Nørregade.

Mens formiddagen står på gådeløsning, sang, dans og kreative aktiviteter på Vildmosemuseet, kan familierne om eftermiddagen læne sig tilbage i BAS’ bløde sæder og lade sig underholde, bevæge og grine af årets juleteaterforestilling. Rabatbilletten koster 90 kr. og kan købes på basbio.dk.

 

”Vi ser en stor styrke i at have fået BAS som nabo. BAS er en velfunderet institution i Brønderslev med stor erfaring i at engagere byens borgere og arrangere koncert-, film- og teateroplevelser for store og små.

Vildmosemuseet er i en genopbygnings- og gentænkningsfase, hvor samarbejder med byens øvrige kulturliv og ikke mindst BAS kan være med til at innovere museets rolle i Brønderslev.” Museumsdirektør Anne Provst.

 

"Selvom vi ikke helt er naboer endnu, har et samarbejde mellem Vildmosemuseet og BAS allerede taget sin begyndelse. Samarbejdet giver os muligheder for at skabe nogle spændende kulturarrangementer, til glæde for Brønderslevs borgere.

Vildmosemuseet er længere fremme i deres etablering i de fantastiske PN-bygninger end BAS, men vi ser frem til at kunne gøre dem selskab og sammen skabe et nyt kulturelt lyspunkt i Brønderslev. " Formand for BAS, Susanne Berthelsen.

 

Jul i Nød

I skovens dybe stille ro - Sådan burde det være her kort tid før jul. Men roen bliver kraftigt forstyrret, da noget falder ned i skoven og skræmmer både skovnisser og dyr. Da det går op for dem, hvad der er faldet ned, er de klar over, at det er op til dem at redde julen.

Hvilket er lettere sagt end gjort, og det kræver samarbejde mellem nisser og dyr. Kom og se om julen bliver reddet.

Forestillingen spiller begge dage kl. 14. Entréen er 75 kr.

 

VILDnisseT

Træd indenfor i en magisk verden, når nisserne holder én af deres sjældne sammenkomster, og oplev nissernes sande JEG i VILDnisseT. Mød kirkenissen, der fortæller spøgelseshistorier, møllenissen, der taler i ordsprog, den lalleglade skovnisse og den utilregnelige bjergnisse.

Følg i gårdnissens fodspor, hjælp skibsnissen med at undgå skibbrud, og opdag, hvor sætternissen har været på spil. Forfædrene til nutidens julenisse er ikke nødvendigvis så gavmilde og godhjertede, som du måske tror.

 

Børn og voksne inviteres indenfor til en anderledes og oplevelsesrig dag på Vildmosemuseet. Der vil være lækkerier, drikke og masser af spændende aktiviteter i nissehøjde!

 

VILDnisseT kan opleves d. 20. og 21. november, begge dage kl. 10-16. Entréen er 40 kr.

 

 

 

Museum for Forsyning og Bæredygtighed

Dorf Møllegård
Storskovvej 39
9330 Dronninglund
 
Tel.: 98 84 31 05
E-mail: post@museummoss.dk
CVR: 50827216

Åbningstider og priser

Dorf Møllegård har første åbningsdag i 2024 lørdag d. 6. april.

Voksne: 75,-
Børn: Gratis

Vildmosemuseet kun åbent for arrangementer.
Se flere priser

Tilmeld nyhedsbrev

Fornavn:
Efternavn:
E-mail:
Jeg vil:

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.